Tel:  (05) 6401 460, E-mail

NOVICE NOGOMET

3.SFL sezona 15/16

Ekipa Mege je po odigranem 5.krogu na odličnem drugem mestu. Po porazu v prvem krogu in neodločenem izidu v drugem so naši fantje nanizali tri zaporedne zmage. V nedeljo 6.12.15 pa se bojo borili za zmago proti ekipi B&W, ki je vodilna v ligi.

 

Poročilo 8 kroga

V 8 krogu je ekipa B&W zanesljivo slavila nad ekipo Bruhoti 6-1, na drugi tekmi pa je tudi vodilna ekipa lige ŠD Smile slavila proti ASCEM 4-0.

Tekma med Mego in Bronxi se je končala z izidom 3-1 za slednje, s tem so ekipi Mege zadali 3 poraz v sezoni.  Po izenačeni igri v prvem polčasu so povedli igralci Bronxov po napaki v obrambi, toda že nekaj minut kasneje je lep zadetek iz kota dosegel Pucer in polčas se je končal z izenačenim izidom. Vse do 33 minute so bile moči na igrišču izenačene, veliko priložnosti igralcev Mege so ostale neizkoriščene, nato je veselje v ekipo Bronxov prinesel Felda in povedel svojo ekipo v vodstvo. Ekipi Mege se je poznala kratka klop, saj v zadnjih minutah so bili povsem brez moči. Vseeno pa so zadnje minute odigrali z vratarjem v igri toda to se jim ni obrestovalo in končni izid je postavil Viler, 3-1. Ekipi čestitamo za borbeno igro nasprotniku pa za zmago. Pred nami sledi zimski premor in priprave na drugi del prvenstva, ter ubranitev 3 mesta na lestvici. Vsem ljubiteljem malega nogometa želimo prijetne praznike. 

Poročilo 7 kroga

V 7 krogu so se med seboj pomerili ekipi ASCEV in B&W presenetljivo je bil rezultat srečanja 2-2, na drugi tekmi je ekipa ĐD Smile zanesljivo premagala mlado ekipo Bronxov  12-4.

Ekipa Mege pa se je pomerila z Bruhoti in tesno slavila 2-1. Na začetku tekme sta si obe ekipi ustvarili nekaj priložnosti, do prvega zadetka pa je prišla ekipa Bruhotov in povedla po golu Hrsa. Ta zadetek je razživel igro in igralci Mege so vse svoje moči uprli v napad da bi spremenili rezultat. Sledila je priložnost za priložnostjo toda v vratih je stal nepremagljivi vratar Bruhotov. Do izenačenje je prišlo šele v 38 minuti ko se je igralcem Mege obrestovala igra z vratarjem v polju, ko je prav vratar Kovač prispeval svoj zadetek in izenačenje. V izdihljajih tekme, ko sta obe ekipi mislili da je to končni rezultat je ekipa Mege v zadnjem napadu uspelo zadeti, zadel je Pišlar in s tem ekipi prinesel pomembne 3 točke. Obema ekipama čestitamo za borbo do zadnjega sodnikovega žvižga.

Poročilo 6 kroga

V 6 krogu so se med seboj pomerili B&W in Bronx mladi slavili so prvi z visokim izidom 7-1, med ekipo Asci in Bruhoti so se slednji veselili prvih točk v sezoni po odlični igri kapetana Gvozdena in Vidmarja so slavili 8-4, igralci Ascev so imeli obilo smole saj je njihov igralec prejel rdeč karton in so cel drugi polčas igrali z igralcem manj.

Med ekipo ŠK Mega in Smile ni bilo zmagovalca končala se je z izidom 1-1. Prvo tekmo so igralci Mege izgubili s kar 8-1 zato so se na to tekmo malo bolje pripravili in odigrali kot znajo ter osvojili pomembno točko v boju za 3 mesto. V prvem polčasu je bilo veliko borbenosti in priložnosti za obe ekipi , vendar se je vse končalo brez zadetkov. Za vodstvo ŠD Smile je poskrbel  najbolj razigrani igralec v ekipi Osojnik in sicer v zadnji minuti prvega polčasa. Tudi v drugem polčasu sta si obe ekipi pripravili en kup priložnosti katere niso ostale izkoriščene. V 32 je lep gol iz prostega strela dosegel Greg Saksida. Do konca tekme je bilo kar nekaj poizkusov za spremembo rezultata, vendar žal to ni uspelo ne enim ne drugim. Igralcem čestitamo za borbeno igro in priigrano točko proti prvemu favoritu lige.

Po 6 krogih vodi ekipa ŠD Smile z 16 točkami, na drugem mestu je ekipa B&W z 15 točkami na tretjem pa ekipa Šk Mege z 10 točkami.

Poročilo 5 kroga

V nedeljo je potekal 5 krog v 3 SFL Koper, kjer so potekale zelo zanimive tekme. Derbi se je odvijal med ŠD Smile in Black&White, zmago z 4-1 je slavila ekipa Smilov katerja je potrdila tudi 1 mesto na lestvici. Ekipa Bruhotov pa je doživela še 5 poraz proti ekipi Bronxov 2-0 in še vedno ostaja brez točke na zadnjem mestu.

Pomembno zmago v boju za 3 mesto je dosegla ekipa Mege katera je premagala Asce 3-2. Prvi polčas je bil zelo zanimiv, obe ekipi so pokazale borbenost in dobro igro,  bolj uspešni so bili igralci Mege, v 5 minuti so po prostem strelu in odličnem zadetku Berishe prišli v vodstvo. Do konca polčasa so imele obe ekipe kar nekaj priložnosti toda ostalo je pri rezultatu 1-0. V drugem polčasu natančneje v 24 minuti so Asci izenačili in postavili ravnovesje na igrišču. pO prejetem zadetku so igralci Mege začeli igrati dosti boljše in pozitiven rezultat je prišel v 32 minuti ko je razpoloženi Berisha zadel še svoj drugi gol. 2 minuti kasneje je še Pucer zadel in povišal prednost svoje ekipe. V končnici tekme so Asci uspeli znižati rezultat in tako postavili končni izid 3-2. Čestitke ekipi za pomembno zmago v boju za 3 mesto.

 

Lestvica po 5 odigranih krogih:

  1. ŠD Smile Koper                  15
  2. Mnk Black & White             12
  3. ŠK Mega                             9
  4. KMN Bronx mladi                   6
  5. ŠD A.S.C.I.                          3
  6. KMN Bruhoti                         0

Poročilo 4 kroga

V 4 krogu 3 SFL, je ekipa Šk Mege doživela poraz proti ekipi Black&White 4-1, na ostalih srečanjih je ekipa ŠD Smile prepričljivo premagala Bruhote 6-2, prvo zmago pa je zabeležila tudi ekipa Bronxo proti ASCEM 3-1.

Tekme Mege pa se ni odvijala po njihovih načrtih, že v samem začetku tekme so imeli veliko smole, ko je po strelu Kolarja zadela domačega igralca in končala za hrbtom domačega vratarja. V nadaljevanju je ekipa Mege pokazala veliko dobre igre, toda žal niso uspeli realizirati svojih priložnosti sledila je kazen v zadnji minuti prvega polčasa, ko je po strelu kapetana Čopića žoga ponovno zadela našega igralca in pristala za hrbtom vratarja. Drugi polčas je ekipa Mege začela igrati dosti boljše, imela kopico lepih priložnosti, na na žalost pa je obramba B&W delovala brezhibno. Ob padcu koncentracije in napaki zadnjega igralca je Kolar povišal izid na 3-0. Ob tem rezultatu se je Mega odločila igrati z vratarjem v igri in to se jim je tudi obrestovalo v 31 minuti ko je Jan Saksida znižal izid. V pričakovanju zadnjega sodnikovega žvižga, so igralci B&W uspeli prestreči žogo ter potisniti žogo v prazen gol, ter postaviti končni izid 4-1. Igralcem B&W  čestitamo za zmago, Janu Saksidi pa, da je prvi uspel premagati v tej sezoni izkušenega  in nepremagljivega vratarja Blaža Bizjaka.

Poročilo 3 kroga

V 1 krogu je ekipa Mega visoko izgubila proti favorizirani ekipi ŠD Smile s kar 8-1, v 2 krogu pa je z odlično predstavo premagala ekipo Bruhoti z 4-2.

V derbi tekmi 3. kroga se je zmage veselila ekipa ŠK Mega proti ekipi Bronx, z rezultatom 2-0. V prvem polčasu so ŠK Mega pokazali zelo lepo igro in v 11. minuti so po asistenci Pucerja in zadetku Jana Sakside prišli v vodstvo z 1-0. Drugi polčas so Bronxi začeli veliko bolj agresivno in zadeli dvakrat vratnico ter si priigrali kar nekaj priložnosti, vendar se je izkušeni vratar Zrinski izkazal z odličnimi obrambami. V zaključku tekme in sicer v 36. minuti so ŠK Mega potrdili boljšo igro, ko je hitri Kovač prestregel napad Bronxov, podal žogo do Berishe, ta je odlično asistiral Cahu, kateri je postavil končni rezultat 2-0.

Na ostalih srečanjih je ekipa B&W premagale Bruhote z  7-0, ekipa ŠD Smile pa ASCE 7-1.

Po 3 odigranih krogih: vodi ekipa ŠD Smile z enakim številom točk kot B&W 9, 3 mesto z 6 točkami zaseda ekipa ŠK Mega, 4 mesto z 3 točkami pa ekipa ASCI, 5 oziroma 6 mesto si delita ekipi Bruhoti in Bronx mladi z 0 točkami.

 

3. sezona slovenske futsal lige

Sezona 3. slovenske futsal lige 2013/2014 je pred vrati, ekipo Šk Mega čaka prva tekma proti ekipi ŠD Smile. Vabljeni na ogled tekme katera se bo odvijala v nedeljo13.10.2013 ob 10.10 v športni dvorani Burja na Škofijah. 

ŠPORTNI KLUB MEGA
Plavje 20
6281 ŠKOFIJE 

ID za ddv: SI44868740
MATIČNA ŠTEVILKA: 1169815000
IBAN: SI56101000029200196  (Banka Koper)
SPONZORJI DONATORJI
                                   
Joomla templates by Joomlashine